15 Temmuz 2013 Pazartesi

Salgın [Bölüm 3]

  Kerem kapıyı açtı ve Arzu'yla aynı anda silahlarını yabancılara yönelttiler. Kapıda 1.70 boylarında bir adam ve bu adamın omzundan destek alarak ve sekerek yürüyen bir adam gördüler. Kerem sert bir ses tonuyla "Isırıldınız mı?" diye sordu. Arzu, adamın cevap vermesini beklemeden yaralı adamı gösterip "Ona ne oldu?" diye sordu. Adam ise "Isırılmadık. O, girdiğimiz binadaki merdivenlerden düştü ve ayağını burktu. Zaten yaratıklar onun çığlık sesine geldiler" dedi. Kerem seken adamın koluna girerek içeri taşıdı ve koltuğa oturttu. Adam tekrar söze girdi ve "Ben Ali onun ismi ise Selim. Kardeşiz." dedi. Kerem, Arzu'dan sargı bezini istedi. Kerem, Ali'ye döndü ve aralarında şöyle bi konuşma geçti; (Ali: A - Kerem: K)
K: Burada mı yaşıyordunuz yoksa yiyecek bulmak için mi geldiniz?
A: Buradan yanılmıyorsam 3 cadde aşağıda bir büyük yeşil binanın, en üst katında yaşıyoruz. Yiyeceğimiz azaldığı için biraz ileriye gelmek zorunda kaldık ama başımıza bunlar geldi.
K: Bu olaylar yaşandığından beri burada mı yaşıyorsunuz?
A: Hayır, biz Taksim'de yaşıyorduk. Taksim'de olaylar çok karışınca Kadıköy'e gelmek zorunda kaldık.
K: Sizinle yaşayan başka biri var mı?
A: Hayır, sadece ikimiz kaldık.
K: Kaldık?
A: Kadıköy'e gelirken yolda bir kişiyle karşılaştık ve bizimle gelmesine izin verdik. Ancak kalıcak yer ararken yaratıklar tarafından öldürüldü. 
K: Üzücü olmuş.
A: Maalesef öyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder